Húsvéti töltött nyuszikekszek

Egy sima keksz önmagában is elképesztő finom tud lenni, de ha még töltve is van, az már maga a mennyország. Ez a keksz egy linzer jellegű tésztából készült, a tölteléke pedig Mendula kakaós mogyorókrém :) Kell még mást ehhez hozzáfűznünk?
Hozzávalók (15-16 db töltött nyuszi):
50g hideg vaj
1 tojás
60g porcukor
150g liszt
½ tk sütőpor
csipet só
Mendula kakaós-mézes mogyorókrém
Elkészítése:
Egy aprítóba mérjük bele a lisztet, a porcukrot, a sütőport, sót és a vajat. Aprítssuk morzsásra és adjuk hozzá a tojást. Folytassuk az aprítást addig, amíg a tészta össze nem áll egybe.
Folpakba csomagoljuk és tegyük legalább 1 órára a hűtőbe.
Lisztezett felületen gyúrjuk át majd nyújtsuk ki kb 3-4 mm vékonyra a tésztát.
Nyuszis formával szúrjuk ki az alakzatokat és tegyük sütőpapírral bélelt tepsire.
175 fokos, légkeveréses sütőben süssük 6-8 percet, amíg világosbarnák nem lesznek.
Miután teljesen kihűlt, tegyél 1 teáskanál Mendula kakaós-mézes mogyorókrémet az egyik nyuszira, kend el, és illeszd rá a másik nyuszit.
1-2 órát hagyd állni, hogy a töltelék egy kicsit megszilárduljon.
Extra tipp: süti pecséttel vagy egy mintás pohár oldalával a szaggatás előtt dekorálhatod a tésztát, hogy izgalmasabb legyen a hatás.